Frågor och svar

INLOGGNING

Vart vänder jag mig om jag får problem med inloggningen?


Om ditt lösenord inte fungerar så klicka här och välj "Jag har glömt mitt lösenord".
Om du inte har en prenumeration men vill skaffa en, klicka här.
Om du vill registrera ett gratis gästkonto med begränsad behörighet, klicka här.
För problem med inloggningen kontaktar du oss via info@dagen.se.

Måste jag logga in varje gång?


Nej. Du kan spara din inloggning genom att klicka på "Kom ihåg mig", när du loggar in. Vill du läsa Dagen digitalt i mobilen eller läsplattan gör du samma sak där.

Jag är pappersprenumerant och vill läsa digitaltidningen. Går det?


Ja. Vi behöver då din e-post, som blir ditt användarnamn. Gör så här: Klicka på Logga in (i övre menyraden).  Klicka på Registrera dig här och följ sedan instruktionerna på skärmen.

Kan fler i familjen använda samma inloggning?


Ja.

Min inloggning fungerar inte - vad gör jag?


Kontrollera följande: 1. Har du använt rätt mejladress att logga in med? Du ska logga in med samma adress som du angav när du skapade ditt konto.
2. Har du skrivit rätt lösenord? Använd det lösenord du valde när du skapade ditt konto, inte den engångskod du fick mejlad till dig. Kontrollera att du skrivit rätt med versaler, gemener och siffror.
3. Om du fortfarande inte kan logga in testa att  klicka här och välj "Jag har glömt mitt lösenord" för att återställa ditt lösenord.  Om inte heller det hjälper: Kontakta vårt kundcenter.

PRENUMERATION

Har ni någon webbprenumeration?


Ja, vi har ett erbjudande som heter eDagen där allt ingår som finns på webben och du får tidningen digitalt tisdag till fredag.

Vad har ni för prenumerationserbjudanden?


Dagen papper och Ekosmart och eDagen.

KOMMENTERA

Hur gör jag för att kommentera en artikel?

Det är inte längre möjligt att kommentera artiklar på Dagen.se. Vi hänvisar till våra sociala kanaler - Facebook, Twitter och Instagram.

BETALLÖSNING

Varför kommer jag till betalväggen?


När du klickat på fem artiklar under en månad hamnar du här vid det sjätte klicket och måste då välja en form av  prenumeration eller ett gratis Gästkonto.

Varför tar ni betalt för nyheter?


Vi tycker att våra nyheter är värda att betala för – oavsett hur man läser dem. På papper eller digitalt. Det handlar om överlevnad och att hänga med sin tid. Det går fortfarande att läsa ledare, debatt och krönikörer på Dagen.se utan att betala, och med ett gratis Gästkonto får du del av alla artiklar men i kortad form.

Om man är prenumerant kommer man igenom betalväggen då?


Ja, du använder samma inloggning som du använder för att komma åt eDagen. Om du inte skapat en inloggning kan du göra det här Har du tappat bort dina inloggningsuppgifter, klicka här och välj "Jag har glömt mitt lösenord".
Om du inte registrerat dig än, klicka på Logga in (i övre menyraden). Klicka på Registrera dig här och följ sedan instruktionerna på skärmen.

Kan jag länka till Dagen.se-artiklar från Facebook och Twitter utan att de som klickar på länken hamnar i betalväggen?


Ja.

MIN SIDA

Vad är Min Sida?


På Min sida kan du administrera din prenumeration. Du kan:

  • Göra tillfällig adressändring, till exempel till din sommarstuga.
  • Skänka bort tidningen till en bekant om du åker utomlands ett par veckor. Detta gör du istället för att göra tillfälligt uppehåll.
  • Tillfälligt uppehåll vid utlandsvistelse.
  • Utföra adressändring om du flyttar och byter postadress.