Jack Wilshere: Tron har hjälpt mig genom skadorna

Premier League-stjärnan Jack Wilshere får kraft av Gud att komma tillbaka från alla sina skador.

Tack för att du har registrerat dig!

Du kan nu läsa ytterligare 10 gratisartiklar på Dagen.se.

Nyheter

Jack Wilshere har varit minst sagt förföljd av skador de senaste åren. Nu berättar Arsenal-mittfältaren hur han hanterar motgångarna. Han avslöjar då att han får hjälp av Gud.

– Självklart tror jag på Gud. Jag är kristen och jag tror att det har hjälpt mig genom skadeperioderna, säger Wilshere som är utlånad till Bournemouth, som också spelar i Premier League.

Tror på Gud

Wilshere berättar också att han inte går till kyrkan varje söndag eller ber hela tiden. Han menar att alla skador har fått honom att tänka mycket och det verkar som att det har fått honom att börja fundera på existentiella frågor.

– Ibland har jag suttit och funderat på livet och allt runt omkring. Då har jag frågat om Gud finns och jag tror att Gud finns, jag tror på kristendomen, säger Jack Wilshere enligt The Mirror som citerar en intervju i Kicca.

Yngste debutanten

Jack Wilshere är 25 år och utbildad i Arsenals fotbollsakademi. Redan som 16-åring 2008 debuterade han i a-laget och blev därmed klubbens yngste Premier League-spelare någonsin.

Wilshere är en teknisk mittfältare och med sina 172 centimeter en av ligans kortaste spelare. Han har spelat 34 landskamper för England men hans utveckling har störts av skador.

Annons
Annons