Ingrid Munro upptäckte tidig cancer i hälsning från Gud

”Gud och läkarvetenskapen kan samarbeta på ett fantastiskt sätt.”

Tack för att du har registrerat dig!

Du kan nu läsa ytterligare 10 gratisartiklar på Dagen.se.

Livsstil

– Jag har blivit frimodigare i att be för sjuka till helande, för jag har sett att det verkligen kan hända, säger Ingrid Munro, Krav-bonde på Skällandsö.

Hon har varit kristen i hela sitt liv och visst trodde hon på helande även tidigare, även om känslan mer var att ”det där kanske händer i Afrika men inte här”. Men en efter en i hennes omgivning började praktisera förbön för sjuka och allt eftersom fick Ingrid se att det faktiskt hände saker – också med henne själv.

 För fyra år sedan fick jag cancer men visste inte om det. En vän till min man fick en dröm om mig en natt, att jag hade en tumör, och jag tänkte att det här måste jag nog ta på allvar. Så jag gick till doktorn, berättar Ingrid.

Det visade sig mycket riktigt att hon hade en tumör som omedelbart opererades bort. Att cancern inte spred sig vidare hade enligt läkaren definitivt att göra med att den upptäcktes i ett så tidigt stadium.

– Och jag tackar ju Gud för detta. Det är så fantastiskt att Gud och läkarvetenskapen kan jobba ihop, säger Ingrid.

I dag händer det ganska ofta att Ingrid och hennes man Mark ber för sjuka. För något år sedan knackade grannen på, orolig och ängslig efter en läkarundersökning där man upptäckt en förändring i lungan.

– Så vi bad för henne, och när hon gjorde en ny undersökning kunde man inte längre hitta något. Läkaren kunde inte förklara det utan sa rakt ut till henne att ”det här får du nog räkna som en gåva från Gud”.

Utfrågningarna av partiledarna
Annons
Annons