Kina

AVSLUTAD (13-20 april 2017)

Tack för att du har registrerat dig!

Du kan nu läsa ytterligare 10 gratisartiklar på Dagen.se.

Dagens Resklubb

 

Historiska Kina och Klassiska Kina - det bästa av det mesta

Res med Contour Air och Dagen till Kina, Mittens rike. Contour Air har jobbat med Kina i flera decennier. Har du inte rest till Kina tidigare är det dags nu! Sedan många år vår populäraste resa alla kategorier. Imponeras av kejsartidens palats: Förbjudna Staden och Sommarpalatset. Vi reser i april när många av träden och blommorna i Sommarpalatset blommar. Himmelska Fridens Torg och Himmelens Tempel, vandra på Kinesiska muren, se OS-arenorna, cykelrikshatur i de gamla hutongerna och lunch i familj. Följ med en tidig morgon till en park där vi ser morgongymnastiserande kineser, se pandorna på Beijing Zoo. Tid för shopping: pärlor, siden, te samt på marknader. Vi firar påskgudstjänst i en av Beijings kyrkor. De flesta måltider ingår, vi ordnar visum och det ingår i priset. Reseledare är Hans Lindstrand som nu är insamlingsansvarig på EFK, tidigare under många år på Ljus i Öster. Välkommen med! 

PROGRAM: Vi besöker Förbjudna Staden och Sommarpalatset, Himmelska Fridens Torg och Himmelens Tempel, vandrar på Kinesiska muren, ser OS-arenorna och mycket mer. Vi firar påskgudstjänst i en av Beijings kyrkor. Se hela programmet här.

PRIS: 13950 kr för Dagenläsare (ord pris 14950 kr), del i dubbelrum. Enkelrumstillägg 1950 kr. I priset ingår reguljärt flyg inkl flygskatt, del i dubbelrum inkl frukost, alla måltider enligt program, alla utfärder, alla inträden, reseledare från Sverige, kinesisk lokalguide, visum inkl hantering, tågresa med sovkupé (tillval Xian).
Du som vill kan lägga till Xian med Terrakottaarmén och Gulin och Yangshuo med bl a båttur på Leefloden och skarvfiske. För mer information och dagsprogram se: www.contourair.se

ANMÄLAN: Via bokning på Contour Airs hemsida.

 

Contour Air

INFORMATION OCH BOKNING:
Contour Air, 019-333 000
www.contourair.se


Dagen resklubb logga

KINA

  • Folkmängd: 1,3 miljarder
  • Huvudstad: Peking
  • Yta: 9 600 000 kvkm
  • Språk: Kinesiska
  • Religion: Buddhism, taoism, islam, kristendom
  • Statsskick: Republik
  • Stadschef: President Xi Jinping
  • Valuta: Yuan
Annons
Annons
Annons
Annons