Sebastian Stakset uppträder på Arkens Ungdomsdagar

Församlingen Arken i Kungsängen nära Stockholm ordnar Ungdomsdagar i april. Bland gästerna finns Sebastian Stakset, Johannes Amritzer och Stefan Edefors.

Tack för att du har registrerat dig!

Du kan nu läsa ytterligare 10 gratisartiklar på Dagen.se.

Nyheter

Ungdomskonferensen "Identity Ungdomsdagar" pågår mellan 11 och 13 april. Det blir workshops, föredrag och kvällsmöten på temat identitet.

På tisdagkvällen gästas konferensen av rapparen Sebastian Stakset, mest känd som Sebbe Staxx. Sebastian Stakset har lämnat ett liv med droger och grov kriminalitet, men idag lever han för att hjälpa andra människor, skriver församlingen Arken i sitt pressmeddelande.

På konferensen kommer han att berätta om hur man kan bryta sig loss från destruktiviteten och bekämpa sitt innersta mörker. Hans föreläsning har temat "Min resa till friheten".

Andra medverkande på konferensen är Johannes Amritzer, grundare av missionsorganisationen Mission SOS Church, och Stefan Edefors, grundare av E-Church i Uppsala. Arkens pastor Linda Bergling medverkar under konferensen, och det kommer att finnas möjlighet för ungdomar att samtala och få stöd i sin identitet för att utveckla sina gåvor, skriver Arken.

Annons
Annons