Vad är ditt budskap i en tid av oro i världen?

1) Vad är ditt budskap till svenskarna i en tid av oro i världen? 2) Vad betyder det att få vara med på Pingst Pastor?

Tack för att du har registrerat dig!

Du kan nu läsa ytterligare 10 gratisartiklar på Dagen.se.

Nyheter

Emma-Lena Liljenberg, barn- och familjepastor i Pingstkyrkan, Hässleholm:

1) Det finns en frid att hitta när många känner oro och är rädda för olika saker­. Då kan man söka sig till Gud och hitta friden där. Det är ett viktigt budskap för kyrkan att få ut.

2) Det betyder jättemycket att få vara med på Pingst Pastor. Man får inspiration och möjlighet att möta kollegor samt bolla tankar och funderingar. Men jag får också fylla­ på och möta Gud för min egen del. I pastorstjänsten är det ofta ganska utgivande.

 

Eric Liljero, pastor i Hillsong, Stockholm:

1) Under hela mitt vuxna liv har jag aldrig tidigare upplevt en värld och ett Europa som känns så skakigt som just nu. Då kan jag välja som pastor att bli osäker själv, eller också att se det som ett tillfälle att peka mot Jesus Kristus som säger att han är stadig och står fast.

2) Det är tredje året jag är med på Pingst Pastor. En bra start på året. Kul att se hur det har växt, och hur tron och familjära atmosfären i rummet växer. Jag ser fram jättemycket mot det.

 

Tommy Wallin, pastor­ ­i Pingstkyrkan, Mullsjö:

1) Jag tänker att vårt viktigaste uppdrag är att stå i försoningens tjänst. Att inte rädsla och hat fastnar i oss. Jesus sträcker sig ner till oss, och andas försoning och upprättelse, något som vår värld behöver i dag.

2) Det är riktigt gott att få möta kolleger och vänner, men också att få lyssna till god undervisning och lovprisa Gud tillsammans. Det är en av årets höjdpunkter.

Annons
Annons