24 september 2021

En tidning på kristen grundSponsored Content

Vi har de senaste månaderna sett flera mirakel

Fall där – mänskligt sett – allt hopp varit ute, där läkarna gett upp, men Gud berett en utväg, en lösning och ett helande. Samtidigt, som jag skriver det här, har Covid-19 lamslagit Indien och Nepal.

Igår köpte vi vår första syrgas-maskin och gav som gåva till ett av de mycket enkla sjukhusen i Nepal. Vi har beställt ytterligare tre maskiner från Kina. Människor dör i onödan, de kvävs ihjäl, hade de fått hjälp att andas några dygn hade de kanske överlevt.

I Indien är situationen kaotiskt. De fattigaste som drabbas värst. Vi jobbar med vårdcentralerna i Bangalore och ger medicin och matpaket för att familjerna, barnen skall kunna klara säga igenom pandemin.

Därtill, mitt i den muslimska befolkningen i Kenya, har en grupp läkare börjat bygga ett litet sjukhus. Nu har de bett oss om hjälp för att kunna färdigställa operationssalen där de kan utföra kejsarsnitt och därmed rädda bebisen från att smittas av hiv från mamman vid förlossningen.

Alla de här människorna, söker en väg till räddning. Du och jag är den dörren, vi kan ge dem Jesus och vi kan hjälpa dem i krisen.

Därför är din gåva mer än bara pengar. Den blir både ett budskap och en aktiv hjälp till alla de som just nu lider. Tack för din gåva den här månaden.

I Jesu kärlek Tommy och Karin Lilja, PTL Ministries

Ge en gåva till vårt arbete

Swish 123 263 97 71, PG 17 00 77-2, BG 5142-2194 eller på www.ptlministries.org

PTL Ministries är en registrerad non-profit organisation och står under insamlingskontroll i bl a England, Finland och USA.