17 maj 2021

En tidning på kristen grundBilagor

Hur slipper jag hans flirtande?

Vad ska jag göra? Jag har definitivt tröttnat på en underlig man som är medlem i samma församling som jag, och som jag bara har en vanlig medlemsrelation till. Vi har varit anställda på samma arbetsplats under många år, men då var det inga problem. Nu flirtar han också sjukt med min släkting, och då känner jag att jag inte orkar längre. Han har haft flera förhållanden med olika kvinnor, varit förlovad flera gånger, varit sambo och varit gift, men i alla år flirtat vilt, trots att han nu är över 60 år. Finns det en normal utväg för mig från denna jobbige, klistrige, flirtige mans beteende? Jag fattar inte att han har fått hålla på i så många år och samtidigt vara med i en församling. Tacksam för svar

Endast för prenumeranter
Fler artiklar