Årets julkalender är smaklös!

Tack för att du har registrerat dig!

Du kan nu läsa ytterligare 10 gratisartiklar på Dagen.se.

Debatt

Då SVT slår in på en väg som absolut inte ­leder till Betlehem så måste jag som ansvarstagande vuxen reagera. Att jag nu sitter här och författar några rader ska ses som ett kapitalt misslyckande från SVT:s sida.

Skelett, anden i glaset och seanser hör inte hemma bland barn. Jag säger det igen: Skelett, anden i glaset och seanser hör inte hemma bland barn.

Ni som producerar och kablar ut denna julkalender borde be Sveriges barn om förlåtelse. I ett totalt sekulariserat Sverige så reser sig ett mörker från SVT i form av en avskyvärd jul­kalender.

SVT får inte vara så naiva och tro att detta bara är skoj och trevligt för barn. Innehållet i årets kalender är ren spiritism. Är inte SVT icke-konfessionell?

Nu när SVT har visat sitt rätta ansikte i form av ett gäng spiritister som arbetar inom svensk tv, kan jag inte annat än må illa.

SVT blottar sina egna interna problem genom att ni ska vara icke-konfessionella men agerar precis tvärt om då ni sänder ut årets kalender. Rätta till detta! Be om förlåtelse.

Detta är en debattartikel av en eller flera externa skribenter, som själva svarar för de åsikter som framförs. Dagen värnar en fri och öppen debatt. Tidningens linje framförs på ledarsidan.