Mobbningen av SD får partiet att växa

SD förföljs med smutskastning ovärdig en demokrati.

Tack för att du har registrerat dig!

Du kan nu läsa ytterligare 10 gratisartiklar på Dagen.se.

Jag är inte Sverigedemokrat, däremot är jag demokrat. Beträffande KD talar Bert-Inge Karlsson i Dagen (29 mars) om sig som den ofrivillige avfällingen. Detta efter att Ebba Busch Thor vill samtala med SD. Märk väl samtala. Ingenting nämns om den uppkomna situationen med tre månader utan regering, sedan C och L spräckt alliansen.

Vitt och brett talas i dag om allas lika värde. I politiken gäller inte allas lika värde. SD förföljs med smutskastning ovärdig en demokrati där bland annat partiledare inte vill ta sverigedemokrater i hand.

Ett demokratiskt val har hållits och i dag är SD det näst största partiet. Detta har ingen betydelse i svensk politik. Att hellre spräcka Alliansen, vilket skett, allt för att motarbeta SD säger det mesta om politisk demokrati.

Bert-Inge Karlsson beskriver, i likhet med många andra, inte SD sanningsenligt. Svenska folket är inte enögt utan genomskådar förföljelsen och ser verkligheten. Detta är orsaken till att SD har blivit ett stort parti. När man inte ens får samtala med SD, det säger allt, då växer stödet i opinionen.

Ruben Axelson, pensionerad mentalskötare, Tollarp

Rösta!

Håller du med debattören?

Ja
Nej
Vet inte

Visa resultat

  • Ja (0%)
  • Nej (0%)
  • Vet inte (0%)

0 röster

Detta är en debattartikel av en eller flera externa skribenter, som själva svarar för de åsikter som framförs. Dagen värnar en fri och öppen debatt. Tidningens linje framförs på ledarsidan.
MORS DAG
Elinor Tidholm med sina sju biologiska barn. Från vänster: Niklas (svärson), Greta och Linnéa (tvillingar), Elinor (mamman), Alf, Kerstin, Hannele (sittande svärdotter med sonen Eton), Gustav, Gregor och Emeli.
Foto: Privat
Foto: Privat