Ser vi Guds skyltar på livets väg?

Kan det vara så att vi föds till denna lilla planet för att prövas och att välja mellan ont och gott? Utifrån historien, med all ondska, krig och elände, förstår vi att hat och oförsonlighet har orsakat alla oerhört stort lidande.

Tack för att du har registrerat dig!

Du kan nu läsa ytterligare 10 gratisartiklar på Dagen.se.

Gud Fader visste förstås att det skulle bli svårt för oss att välja rätt. Därför sände Gud sin son Jesus Kristus för att visa oss vägen till den eviga saligheten i himmelen. Det finns säkert en paradisisk planet ”en bit bort”

Har vi svårt att läsa vägskyltarna på vårt livs knaggliga stigar? Några pekar åt avgrunden, andra åt den eviga glädjen: ”Så finns nu ingen fördömelse för dem som är i Jesus Kristus”! (Rom 8:1 ).

Hans Wirgård

Rösta!

Håller du med debattören?

Ja
Nej
Vet inte

Visa resultat

  • Ja (0%)
  • Nej (0%)
  • Vet inte (0%)

0 röster

Detta är en debattartikel av en eller flera externa skribenter, som själva svarar för de åsikter som framförs. Dagen värnar en fri och öppen debatt. Tidningens linje framförs på ledarsidan.
MORS DAG
Elinor Tidholm med sina sju biologiska barn. Från vänster: Niklas (svärson), Greta och Linnéa (tvillingar), Elinor (mamman), Alf, Kerstin, Hannele (sittande svärdotter med sonen Eton), Gustav, Gregor och Emeli.
Foto: Privat
Foto: Privat