Vad är ni rädda för, Liberalerna?

Tack för att du har registrerat dig!

Du kan nu läsa ytterligare 10 gratisartiklar på Dagen.se.

Hejsan Liberalerna!

Ni kanske ska ta och bestämma att alla människor ska ha samma namn också. Nu när ni ändå föreslår att alla religiösa symboler ska förbjudas.

Vad är ni rädda för?

Varför vill ni att alla människor ska vara lika? Stöpta i samma form? Vi är ju inte lika, vi har en mängd olika färger, former, trosuppfattningar, livssyn, kön, arbete, intressen. Ni kanske ska börja utplåna det också snart?

Jag hoppas verkligen att ni lär er möta världen med nyfikenhet och kärlek i stället. Den rädsla ni verkar ha är helt absurd och ni spär på den ännu mer. Liberalerna personifierar (”partifierar”) jantelagen.

Det första man ser på er hemsida är: ”Frihet måste försvaras”. Vad menar ni med det? Frihet så länge man tycker som ni? Ni motsäger er själva och jag önskar ni såg världen som den är och inte utifrån rädsla för olikheter. Eller försöker ni ta röster från Sverigedemokraterna?

Vänliga hälsningar, Maria Wahlgren Gray

Rösta!

Håller du med debattören?

Ja
Nej
Vet inte

Visa resultat

  • Ja (0%)
  • Nej (0%)
  • Vet inte (0%)

0 röster

Detta är en debattartikel av en eller flera externa skribenter, som själva svarar för de åsikter som framförs. Dagen värnar en fri och öppen debatt. Tidningens linje framförs på ledarsidan.
Pingst rådslag
Premium
Foto: Thomas Österberg