Ebba Busch Thor rockade loss i ”Så ska det låta”

KD-ledaren Ebba Busch Thor gjorde succé i SVT:s underhållningsprogram ”Så ska det låta” på söndagskvällen.

Tack för att du har registrerat dig!

Du kan nu läsa ytterligare 10 gratisartiklar på Dagen.se.

Nyheter

Den som tittade på "Så ska det låta" på söndagen blev lite förvånad. Bland alla sångarproffs fanns Ebba Busch Thor som en av de medverkande.

Och alla verkar överens om att hon gjorde det riktigt bra. Krönikören Jan-Olov Andersson i Aftonbladet hör till dem som rosar henne. Han skriver:

"Hon sjunger Robyn. Hon sjunger Timbuktu – med lätt skånsk brytning. Hon har en röst som kan växla mellan att vara kraftfull och sensuellt viskande."

Också artisten Marit Bergman hyllar KD-ledaren, framför allt som sångerska. Enligt TT skriver Bergman på Twitter att hon är ”Mycket mycket större fan av Ebba Busch Thor som sångerska än som politiker”.

Beröm av kolleger

Och även om samarbetet i Alliansen tycks vara i gungning så får hon även där beröm för sin insats.

”Stark, klar och framför allt tonsäker allians-röst från Ebba i 'Så ska det låta’i kväll, kul!”, skriver Anna Kinberg Batra (M) på Twitter.

Och även de två övriga alliansledarna stämmer in i hyllningskören.

”Vilken stjärna du är Ebba i 'Så ska det låta’! Fantastiskt! Skönt med en av oss som har sångröst”, skriver Annie Lööf (C).

”Kollegan Ebba Busch Thor imponerar i 'Så ska det låta’. Så glad, för tittarnas skull, att det inte är jag”, skriver Jan Björklund (L).

Kanske ligger det något i att KD-ledaren har en framtid inom showbiz, han skriver att Ebba är klar för Melodifestivalen 2019.

Se hela klippet här.

Läs fler artiklar om Ebba Busch Thor

Alla tidigare artiklar
Lilla Erstagården