Kontakta familjeredaktionen

Redaktör:

Har ni gift er? Vill du gratta ditt barnbarn? Uppmärksamma någon med en Dagens ros? Eller minnas någon som nyligen gått bort?

I formuläret här nedan kan du skicka in bild och text. För bokning av familjeannons (t ex födda, förlovade, vigsel, tack, uppvaktning, döda och sorgtack), klicka här. Vid övriga frågor, kontakta oss på familj@dagen.se eller ring kundcenter 08-619 24 20.

Om du skickar in en pappersbild per post och önskar bilden i retur, bifoga ett frankerat kuvert. Allt inskickat material införs i mån av plats, eventuellt önskemål om införingsdag kan lämnas men garanteras inte.


Du har inte fyllt i någon text.

Du har inte fyllt i din e-postadress.

Du har inte fyllt i ditt telefonnummer.

Du har inte fyllt i ditt namn.

Du har inte fyllt i ditt recaptcha

Välj placering
Bröllop (Bild, guld, smaragd, diamant, krondiamant och järnbröllop)

Skriv namn, datum, plats och gärna vigselförrättare. Föräldrars namn tar vi med i mån av plats. Vi publicerar också bröllopsjubileer i anslutning till högtidsdagen. Det går bra att skicka den gamla bröllopsbilden eller en nytagen bild.

Till minne

Skriv en personlig text och berätta om en avliden släkting eller vän. Det ska inte vara i du-form utan handla om personen. Verser och sångtexter tas bort eller kortas av utrymmesskäl. Textlängd är maximalt 2 500 nedslag.

Jubilar

Två gånger i veckan publiceras intervjuer med personer som fyller år eller som firar något annat värt att uppmärksamma. Vi tar gärna emot tips! De som inte blir intervjuade kan istället få sitt namn i födelsedagslistan, som ofta finns med på tisdagar. Tipsen bör ha en kortfattad information om personen, och en motivation varför du tycker han eller hon bör uppmärksammas. Har du bilder tar vi tacksamt emot dem också.

Födelsedagar

Känner du någon som fyller jämt? Skicka in namn, ålder, bostadsort och datum när de fyller år, så tar vi med dem i vår lista. Bifoga gärna en bild. I listan tar vi personer som blir 20-60 år, sedan även vart femte år upp till 100. Efter det omnämns de varje år.

Barngrattis

Barn som fyller 1-19 år får gärna gratuleras med bild och en kort hälsning. De publiceras i anslutning till födelsedagen.

Barn säger

Har ditt barn eller barnbarn sagt något roligt, fyndigt eller dråpligt? Berätta för oss.

Min bild

Har du en rolig, trevlig, tänkvärd bild med en historia, som du vill dela med dig av? Då är du välkommen att skicka in den, tillsammans med några rader där du berättar om bilden.

Dagens ros

Vill du skicka en ros till någon som gjort något extra bra, eller betyder något speciellt för dig? Skicka en hälsning där du skriver vem du vill uppmärksamma och varför. Dagens ros ska alltid undertecknas med namn.

Konfirmation

Skicka in en bild på din konfirmationsgrupp. Skriv kyrkans namn, datum för konfirmationen samt namn på alla deltagare i den ordning de står på fotot. Saknas någon person på bilden så skriver du det.

Text 2500 tecken kvar Ladda upp bild Meddelande till oss
Personuppgifter


Jag önskar Dagens nyhetsbrev (skickas en gång i veckan).
Jag önskar bli kontaktad för ett bra prenumerationserbjudande på Dagen.