#gudsskaparglädje visar Guds kärlek till jorden

Dagen börjar, med start denna vecka, publicera en läsarbild i veckan där fokus är att hylla Guds skapelse. Bilderna publiceras på instagram och i papperstidningen.

Tack för att du har registrerat dig!

Du kan nu läsa ytterligare 10 gratisartiklar på Dagen.se.

Vad är det här för satsning, Ellinore Wolf, webbredaktör på Dagen?

– Guds skapelse är ju fantastisk, och det vill vi uppmuntra våra läsare att tänka mer på. Vi uppmanar läsarna att dela sina bilder på instagram med ”vår” hashtagg #gudsskaparglädje när man fotograferat något som visar på, just Guds skaparglädje.

Vad ska det vara för typ av bilder?

– Det kan vara naturfoton, bilder som illustrerar kärlek, glädje, bilder av människor eller djur … Allt som Gud har skapat egentligen.

– Vi hoppas att många kommer tagga sina bilder, så fortsätter vi påminna oss om vem som faktiskt står bakom allt.

#Hashtagg

En hashtagg används på många plattformar för sociala medier på internet för att göra ett inlägg sökbart genom att användaren kategoriserar sina inlägg enligt formen: #hashtagnamn. På så sätt kan andra användare söka inlägg tillhörande till exempel en specifik diskussion eller ett visst ämnesområde, till exempel #politik eller #semester.

Maria Gustin Bergström och Stefan Gustavsson landar helt olika då Sverige är på väg att ta fram en ny migrationspolitik.
Foto: Santi Palacios/Jacob Zetterman/Livets Ord
Foto: Santi Palacios/Jacob Zetterman/Livets Ord
Foto: Liselotte Sabroe
Foto: Liselotte Sabroe
Foto: Janerik Henriksson/TT
Foto: Janerik Henriksson/TT
Debatten om Knutby
Foto: Sandra Lagerstrå
Foto: Sandra Lagerstrå