DagenGalan

DagenGalan 2022

Lördag 19 november i Pingstkyrkan Arken i Värnamo

I över 75 år har Dagen berättat om och lyft fram de som går före och visar vägen. Starka röster, starka handlingar till uppmuntran, glädje och som föredömen. Det gör vi året runt alla dagar i veckan i våra olika kanaler, men sedan 2019 så gör vi det också på ett påtagligt konkret sätt på DagenGalan.

Till skillnad ifrån andra galor så handlar den här inte bara om att hylla människor, utan att förenas med dem i deras hyllning till Jesus. De som med sina liv, sin musik, sina röster och sina församlingar alla pekar på Honom.

I ett antal olika kategorier ber vi er som läsare att föreslå och nominera de som ni tycker är föredömen som kristna, på olika områden i livet. Några av utmärkelserna har funnits i liknande form i många år, och några är nyare.

Årets slutliga nomineringar är klara. Se vilka som är nominerade här nedan under respektive kategori.


Se hela DagenGalan här >


Årets kategorierDagen i samarbete med:

Dagens bibelord

Läs alla platsannonser på Dagen Jobb