Justin Bieber hyllar relationen till Gud

Rattfylla och marijuanarökning är några av de rubriker Justin Bieber skapade förra året. Men nu säger han sig ha lämnat sitt vilda leverne och berättar på Instagram om relationen till Gud.

Tack för att du har registrerat dig!

Du kan nu läsa ytterligare 10 gratisartiklar på Dagen.se.

Nyheter

Den kanadensiska megastjärnan Justin Bieber har några hårda år bakom sig som badboy. Men nu uppges 21-åringen ha bett om ursäkt för sitt tidigare beteende av arrogans och dåliga val och ska ha bland annat ha försonats med sin mamma. Förra året döptes han, i förra veckan deltog han vid Hillsongs veckolånga konferens i Sydney och nu har han också delat sin tro på Instagram. Där citerar han den första versen av Psalm 43 där det står "Skaffa mig rätt, o Gud, ta dig an min sak! Rädda mig från ett trolöst folk, från falska, fördärvade människor!". Sedan skriver han:

"Jag är inte religiös, inte heller tror jag att jag har listat ut någonting. Därför ropar jag till Gud att hjälpa mig igenom vad jag inte kan göra på egen hand. Att utveckla min relation till Gud har varit det häftigaste jag upplevt, att veta att jag inte är ensam och inte behöver leva i rädsla".

Han la sedan till att han inte vill att hans fans ska känna att han trycker på dem hans tro, utan istället att han delar de goda nyheterna han själv upplevt i sitt liv.