Kultur

Backstreetboys-stjärnan: Ber om Guds beskydd över barnet

Nick Carter får fansens förböner efter flera missfall och komplikationer vid senaste förlossningen

Nick Carter, känd som en av medlemmarna i pojkbandet Backstreet boys, är tydlig med vem han han sätter sitt hopp till. Inte minst efter flera missfall och komplikationer vid senaste förlossningen.

Via sociala medier berättar pojkbandsstjärnan att han och hustrun Lauren Kitt nyligen fått sitt tredje barn, något som bland annat Aftonbladet rapporterat om. Men det har inte varit en lätt resa att bli en stor familj. Paret har gått igenom flera missfall och nu, i samband med förlossningen av deras tredje barn, har komplikationer uppstått.

“Ja, jag är troende. Jag ber Gud att ge oss styrka att skydda mamma och barn”, skrev han på Instagram. På bilden ser man honom själv iförd sjukhusmundering. Vad som hänt är oklart, men paret tycks ha fått stanna kvar på sjukhuset tillsammans med den nyfödda några dagar, medan de andra två barnen, sonen Odin Reign, 5 och dottern Saoirse Reign, 1, är hemma.

På Twitter kom sedan Carter med lugnande besked för alla fans:

“Vi är stolta att berätta att vårt barn officiellt har anlänt. Men som föräldrar vet alltför väl, att ibland blir inte saker så som man planerat. Vi har upplevt några mindre komplikationer men saker ser lite bättre ut efter den första natten.”

Han skrev också att han tackar för alla böner, och att han kommer att hålla fansen uppdaterade om läget.

Backstreet boys bildades 1993 och var under sin aktiva tid ett av världens största pojkband. Nick Carter har även släppt tre soloalbum och jobbar fortsatt som musiker.

Fler artiklar för dig