Dirty Loops åter till Gullbrannafestivalen 2020

Den svenska succétrion Dirty Loops är klara för Gullbrannafestivalen i sommar.

Tack för att du har registrerat dig!

Du kan nu läsa ytterligare 10 gratisartiklar på Dagen.se.

Med sin supertajta fusion har bandet tagit världen med storm. Det började som en Youtube-fenomen och nu, några år senare, har de turnerat med såväl Maron 5 som västkustikonen David Foster och svenske låtskrivaren och artisten Andreas Carlsson. Ett av gruppens stora fans är musikproducenten Quincy Jones.

2014 inledde Dirty Loops Gullbrannafestivalen med en tidig torsdagsspelning. Sex år senare återvänder de med massor av internationell erfarenhet i ryggen. Jonah Nilsson, Henrik Linder och Aaron Mellergårdh har turnerat i USA, Japan, Kina, Indonesien, Singapore, Thailand med flera länder och ambitionen för bandet är att före sommaren släppa nytt låtmaterial. Inspelning pågår. Så sent som i november släpptes låten "Hey Jesus" skriven av Jonah Nilsson tillsammans Simon Petrén och Terese Fredenwall, framförd av den sist nämnda artisten.

Gullbrannafestivalen är en årlig musikfestival som bland annat arrangeras av Svenska Alliansmissionens Unga på Gullbrannagården utanför Halmstad. I år hålls den 2–5 juli.

"Nordens kallelsestund"
Karin Wiborn och Lars Enarson
Foto: Pressbild & Joakim Lundgren
Foto: Pressbild & Joakim Lundgren
Slöjförbud i skolan