05 december 2021

En tidning på kristen grundLivsstil

Agnes Wold: Fel tid att arrangera sommarkonferenser

När Dagen ringer runt till de stora kristna sommarkonferenserna är signalen samstämmig. De avvaktar och inväntar myndigheternas besked, men hoppet lever ändå om att trots allt kunna genomföra konferenserna. Det hoppet delar dock inte bakteriologi­professorn Agnes Wold. – Bättre att redan nu gå ut till alla som undrar och förbereda dem på att det inte blir något, säger hon.

Tältet på Lapplandsveckan i Husbonliden under 2019 års konferens. Hittills avvaktar de flesta kristna sommarkonferenserna med att ge besked om det blir någon konferens eller inte, vilket får kritik från Agnes Wold, professor i klinisk bakteriologi.
Den här artikeln är bara tillgänglig för prenumeranter.
Här kan du se våra prenumerationserbjudanden.

Om du ser det här meddelandet trots att du har en prenumeration och är inloggad kan det bero på att du har en adblocker aktiverad. Testa att avaktivera den och ladda om sidan.
Daniel Wistrand

Daniel Wistrand

Daniel Wistrand är redaktör för kultur och livsstil på Dagen.

Fler artiklar