08 maj 2021

En tidning på kristen grundLivsstil

”Mannen jag älskar delar inte min tro”

Hej Christina! Jag är en tjej på 35 år som längtat i hela mitt liv efter att hitta någon att leva med. Jag var länge övertygad om att Gud skulle låta mig hitta en kristen kille, men det verkar aldrig hända. Den här våren kom i stället en kollega, en frånskild tvåbarnspappa in i mitt liv. Jag är förälskad och han är en så fin människa, men det skrämmer mig att vi inte kan dela tron. Jag har träffat hans barn, som var jättefina, en gång, men jag vill vänta med nära kontakt med dem, tills vi vet hur det blir med oss. Hur ska jag tänka?

Christina Halldorf

Christina Halldorf, legitimerad psykoterapeut med existentiell inriktning, svarar på Dagenläsarnas relationsfrågor.

Fler artiklar från Livsstil

Fler liknande artiklar


Dagens bibelord

Läs alla platsannonser på Dagen Jobb

Dagens poddar