New Wine-konferensen vill betjäna kristenheten

Församlingen, världens ljus är temat för New Wines sommarkonferens. Hela kristenheten bjuds in till evenemanget som ska rusta för framtiden.

Tack för att du har registrerat dig!

Du kan nu läsa ytterligare 10 gratisartiklar på Dagen.se.

– Det finns en andlig hunger efter konkret undervisning om Guds rike och efter att uppfylla Guds vision för hela nationen. Vår sommarkonferens ska rusta församlingarna så de kan förnyas och kan förverkliga sin del av Guds plan för Sverige, berättar John Derneborg.

Han ingår i ledningsgruppen för New Wine och säger att han ser fram emot att se många unga vuxna ”bli tränade i tjänst och att gamla trotjänare som står i snålblåsten får nytt mod och liv”.

– Men det jag ser allra mest fram emot är att få möta den kompromisslösa hungern efter den helige Andes eld och kraft i varje möte och seminarium.

Ett drygt trettiotal seminarier, bibelstudier och kvällsmöten har planerats in till de fem dagarna på Vänersborgs arena i slutet av juni. Det nya för i år är att ungdomskonferensen flyttas till nya lokaler på Quality Hotel i Vänersborg. Som vanligt är tillbedjan, lovsång och bibelundervisning centrala för New Wines konferens.

 

FAKTA: New Wines sommarkonferens

När: 26–30 juni

Var: Vänersborg

Vilka talar: John E Thomas (leder Stream Ministries i USA), Annahita Parsan (präst i Hammarbykyrkan i Stockholm), Paul Harcourt (församlingsledare och nationell ledare för New Wine England) m.fl. Talare på bibelstudier, storseminarier, 35-tal seminarier, kvällsmöten.

Vilka sjunger: Alfred Nygren med team leder lovsång

Webbplats: www.newwine.se