Skicka in ditt eget bidrag till Läsardagen

Dagen har inte möjlighet att vara överallt, jämt. Men däremot har vi som ambition att vara så heltäckande som möjligt, och därför önskar vi din hjälp. Har du varit med om något aktuellt som du vill rapportera om? Det kan vara allt från medlemsupptagningen på söndagens gudstjänst eller en vacker bild du tagit. Men det kan också vara större saker som en rapport från en konferens eller en recension från konserten du besökte i helgen.


Du kan skriva din text som reportage, nyhetsartikel eller krönika. Kom ihåg att vara kortfattad. Texten tillåts vara max 2500 tecken. Du kan också skicka in ett referat från årsmötet i din församling eller förening.

När din text godkänts publicerar vi den på Dagen.se. Den kan också komma att användas i pappersutgåvan av Dagen.

Rubrik
Text 2500 tecken kvar Ladda upp bild Meddelande till oss
Personuppgifter


Jag godkänner att Tidnings AB Nya Dagen kostnadsfritt får använda mina inskickade bidrag i alla sina publikationer. Jag är medveten om att mina texter kan komma att kortas och justeras. Om jag har skrivit en text med högt nyhetsvärde kan den användas som underlag och arbetas vidare på av en nyhetsreporter. Jag önskar bli kontaktad för ett bra prenumerationserbjudande på Dagen.