Nyheter

Ny gemenskap beskylls för häleriverksamhet

En av de anställda på den kristna föreningen Ny gemenskaps verksamhet för EU-migranter påstås handla med stulna mobiler. Gästerna påstås också öppet diskutera sin kriminella verksamhet i föreningens lokaler – utan att personalen reagerar.Beviset är en ljudupptagning gjord av tidningen Aftonbladet.

Utreder. ”Vi har inte skäl att misstänka att personen som pekas ut av Aftonbladet är involverad i brottslig verksamhet. Men vi har en internhantering av frågan, säger verksamhetschefen Kenneth Jonsson till Dagen.
Den här artikeln är bara tillgänglig för prenumeranter.
Här kan du se våra prenumerationserbjudanden.

Om du ser det här meddelandet trots att du har en prenumeration kan det bero på att du har en adblocker aktiverad. Testa att avaktivera den och ladda om sidan.
Anna Bieniaszewski Sandberg

Anna Bieniaszewski Sandberg

Anna Bieniaszewski Sandberg är tidigare reporter på Dagen.

Fler artiklar för dig