Nyheter

DagenGalan 2020

14 november kl 18.00, streamad på Dagen.se

Dagengalan är i full gång i Ryttargådskyrkan i Linköping.

Det finns människor som påverkar vår tillvaro och vårt liv som kristna mer än andra. Genom musik, genom ord, och genom handling. Dagen har alltid berättat om dem, lyft fram dem och gett utrymme åt dem. Nu gör vi det ännu tydligare på DagenGalan som i år streamas på Dagen.se.

De tre utmärkelserna är:

Årets Opinionsbildare

Årets opinionsbildare är en person som på kristen grund och på ett föredömligt sätt gjort avtryck i samhällsdebatten under året 2020. Läs mer här >

Årets Medmänniska

Årets medmänniska är någon som har gjort en insats utöver det vanliga under 2020. Personen ska ha gjort det utan tanke på egen vinning, och det ska ha förbättrat livet för andra människor. Läs mer här>

Utbultstipendiet

Utbultstipendiet instiftades 1999 av Roland Utbult för att uppmuntra och stärka kristna låtskrivare, artister och musiker i början av sin kreativa bana.. Tre nominerade väljs ut av juryn att delta på galan. Läs mer här>

Vi kommer uppdatera sidan med de nominerade när det är klart.

Välkommen att vara med oss den 14 november!

           

Kommentera på Dagen.se
Fler artiklar för dig