Carola om första julshowen: Fantastiskt lyckad premiär!

Glittrig julshow med en släng av väckelsemöte. Carola vet hur hon ska fånga publiken. Det är hög stämning i två timmar och gensvaret från publiken är på topp.

Tack för att du har registrerat dig!

Du kan nu läsa ytterligare 10 gratisartiklar på Dagen.se.

1 000 personer sitter tätt, tätt i Steningeladan, Märsta, denna premiärkväll för ”Jul med Carola”. Inramningen och stämningen kunde inte vara bättre. Ute ligger snön vit och inne i ladan är det höbalar, grankvistar och ljus för att ge adventskänsla till fansen.

Carola gör entré bakifrån och går genom publikhavet som en ljusets drottning. På scenen finns bland annat dottern Zoe, gospelkören By Grace och sedan brakar allt loss. Repertoaren är allt från ”Pepparkaksgubbar” till ”Himlen i min famn”. Gamla välkända julsånger blandat med Carolas egna. Det är släde, snöbollar, julevangelium och rivig gospel.

Bjuder på sig själv

Och hon bjuder verkligen på sig själv. Pratar och skojar. Som när den vältummade Bibeln åker fram och hon ska läsa julevangeliet, men konstaterar att hon har svårt att se texten – trots läsglasögon. Publiken skrattar och hänger med i alla hennes tempoväxlingar.

Det är show på riktigt, men det är också innehåll på riktigt. Ett budskap som kommer från hjärtat. Det är ingen tvekan om vad Carola tycker att julen egentligen handlar om. Det är Jesus, kärlek och omtanke.

– Jag älskar er, säger hon till publiken och formar ett hjärta med sina händer.

Carola blandade klassiska jullåtar med nyare sånger.
Foto: Ann Jonsson

Barn fick komma nära Carola.
Foto: Ann Jonsson

Sockerbagaren fick också vara med i Carolas julshow.
Foto: Ann Jonsson

 

På Instagram skriver hon senare till sina följare:

– I dag känns det som om Jesus kysser mitt hjärta. Vilken fantastiskt lyckad premiär. Jag njöt av att få fira in julhögtiden med er.

 

Berättelsen om Jesu födelse hade en viktig plats under kvällen.
Foto: Ann Jonsson

Kören By grace backade upp Carola under kvällen.
Foto: Ann Jonsson

Carolas dotter Zoe sjöng.
Foto: Ann Jonsson

 

Ann Jonsson
 

Läs mer Carola lär artist-vännerna om advent