eDagen får ny version med fler funktioner

Nu kommer en ny version av Dagens digitaltidning. Det ger enklare navigering, bättre arkiv och sökfunktion – och digitala korsord.

Tack för att du har registrerat dig!

Du kan nu läsa ytterligare 10 gratisartiklar på Dagen.se.

I takt med att allt fler upptäcker fördelarna med att läsa Dagens tidning digitalt i appen eDagen uppdateras den nu för att bli ännu mer användbar.

Om du redan har laddat ner eDagen, kommer du att mötas av en ny startsida. Överst finns Dagens tidning som kan laddas ner i sin helhet.

I nästa sektion finns enskilda artiklar så att man lätt kan få en översikt av utgåvans innehåll – och vad man blir intresserad av att läsa.

Bättre sökfunktion

I sektionen "Senaste nytt" finns nyheter och uppdateringar från Dagen.se och sista sektionen bjuder på en historisk tillbakablick.

– Sökfunktionen har blivit betydligt bättre. Nu finns möjlighet att söka artiklar från september 2014 och framåt, berättar Ann Jonsson, digital chef på Dagen.

En annan nyhet är att korsorden på fredagar både går att lösa och skicka in digitalt. Korsorden går även att lösa från startsidan av Dagen.se och i digitaltidningen på webben – för den som har en prenumeration. Testa gärna förra fredagens korsord redan i dag.

I nya appen finns också möjlighet att följa Dagen på Youtube.

Av Dagens prenumeranter har två tredjedelar ett konto på Dagen.se, vilket krävs för att kunna logga in i eDagen.

DAGEN

Foto: Privat & Anna B. Sandberg
Foto: Privat & Anna B. Sandberg