Prenumeranter i norr får vänta

Från 1 oktober har Postnord slutat med flygpost mellan södra och norra Sverige. Det innebär att prenumeranter som har postnummer 89 och uppåt kommer att få tidningen en dag försenad.

Tack för att du har registrerat dig!

Du kan nu läsa ytterligare 10 gratisartiklar på Dagen.se.

Nyheter

Dagenprenumeranter på olika platser i landet har under en lång tid drabbats av att tidningen inte dimpt ned i postlådan som den ska. Detta bland annat beroende på omorganiseringar inom Postnord som distribuerar tidningen. Från Dagens håll levereras nu tidningen två timmar tidigare till postterminalerna för att minimera risken för förseningar till prenumeranterna. 

Andra alternativ

Den 1 oktober slutade Postnord med flygleverans mellan södra och norra delarna av landet. Detta påverkar tyvärr prenumeranter i norra Sverige. De kommer att få sin tidning i brevlådan en dag senare än normalt, meddelar Postnord.

– Vi tycker förstås att detta är oerhört tråkigt. Nu ser vi oss om efter andra alternativ för att leverera tidningen i norra Sverige. Att detta tar tid handlar om att vi vill försöka undvika allt för kraftiga prishöjningar för våra prenumeranter, säger Dagens vd och chefredaktör Felicia Ferreira.

Läs också: Ny trycktid ska få fram Dagen i tid

 

App i mobilen

Om tidningen uteblir går det alltid att läsa eDagen via webben eller appen. Den finns tillgänglig från klockan 21.00 kvällen före utgivningsdag. För betalande prenumeranter ingår också alltid fri tillgång till nyheter på Dagen.se.

Läs även: Därför är Dagen försenad