Rickard Ringqvist: Nu spänner Dagen bågen inför 2018

Tack för att du har registrerat dig!

Du kan nu läsa ytterligare 10 gratisartiklar på Dagen.se.

Nyheter

Vilket nyhetsår som ligger bakom oss! Terrorattacken i Stockholm, ledarkrisen i EFK, Sverige fick sin första kardinal, amerikanska kyrkor satsar på nya pingstförsamlingar i Sverige, kyrkorna slogs för en humanare flyktingpolitik och vi på Dagen samlade in 3 miljoner till svältande barn i Etiopien. Så här kan vi hålla på länge ...

Också internt på Dagen har det hänt en hel del. Vi fick en ny debattredaktör i Frida Park. Vi tog ett nytt stort steg in i framtiden när vi anställde en till webbredaktör med fokus på sociala medier. Ni läsare fick för första gången Dagens påskbilaga i brevlådan. Och vi publicerade en julbilaga som var tjockare än någonsin.

Nu spänner vi bågen inför 2018. Under våren kommer vi att genomföra en stor satsning inför riksdagsvalet i höst. Exakt hur får ni se. Dessutom dyker det upp fler nya bilagor, och en hel del andra satsningar.

2018 kommer också bli året då vi storsatsar på opinionsbildning. Det redan starka ledarskribent-teamet ska förstärkas med ytterligare en profil: Joakim Hagerius, tidigare pastor i Saronkyrkan i Göteborg.

Jag önskar er läsare ett riktigt gott nytt Dagen-år!

Rickard Ringqvist, tf chefredaktör