Sebastian Stakset gör ny arenaturné av kampanjen "Det finns hopp"

Sebastian Staksets tältmöteskampanj "Det finns hopp" blir arenaturné. I påsk äger det första arrangemanget rum i Lidköping.

Tack för att du har registrerat dig!

Du kan nu läsa ytterligare 10 gratisartiklar på Dagen.se.

Just nu är det vinteruppehåll för tältmöteskampanjen som i somras besökte Sävsjö, Tjörn och Piteå. Nästa sommar är det dags för Göteborg, Stockholm och Östersund, men nu står det samtidigt klart att de som längtar efter "Det finns hopp" inte behöver vänta så länge.

– Vi känner att det är en ny tid, en arenatid, säger Sebastian Staket till Dagen.

Bandyarena och Melodifestivalen

Det första arrangemanget äger rum den 10–12 april och platsen är Sparbanken arena i Lidköping där bandylaget Villa Lidköping spelar sina hemmamatcher och där Melodifestivalen har arrangerats.

– Det är spikat, men vi har också flera andra preliminära datum bokade framöver, säger Sebastian Staket och berättar att det finns ytterligare ett bestämt arrangemang – i Eskilstuna den 22–24 januari 2021.

De som besökte Sävsjö, Tjörn eller Piteå i somras kommer att känna igen sig under arenaturnén. Men det bjuds även på flera nyheter.

I Lidköping kommer till exempel Ben Fitzgerald som organiserar Awakening Europe, de som hyrde Friends arena hösten 2016, att medverka.

"Riktigt fet arenakväll"

Dessutom ska bland annat den svenska artisten Hope (Therése Sandström) och gospelkören The Master''s Voice bidra musikaliskt.

– Det ska bli en riktigt fet arenakväll, men med samma Ande, säger Sebastian Staket som förklarar att det blir "mer tryck på ljud och ljus".

Innebär det att ni hoppas på fler yngre besökare än i somras?

– Det blir nog absolut många unga. Men det var det även i tältet, svarar han.

Läs mer Hundratals nya kristna att ta hand om efter Staksets ”Det finns hopp”

Läs mer om Sebastian Stakset

Alla tidigare artiklar
Sex före äktenskap
Cilla Eriksson skriver slutreplik i debatten om sex före äktenskap.
Foto: Zoriana Stakhniv / Unsplash
Foto: Zoriana Stakhniv / Unsplash