Sebastian Staksets vision blir King of Kings Conference

King of Kings Conference är en ny ledarkonferens som går av stapeln den 10 maj i Nya Parken, Örnsköldsvik. En av initiativtagarna är Sebastian Stakset som säger att han fått flertalet profetior om konferensen.

Tack för att du har registrerat dig!

Du kan nu läsa ytterligare 10 gratisartiklar på Dagen.se.

Nyheter

För ett och ett halvt år sedan besökte Sebastian Stakset Svedjeholmskyrkan och Nya Parken i Örnsköldsvik. Där upplevde han ett tilltal från Gud.

– Jag hörde den helige Andes röst som sa: ”Här kommer det att vara en ledarskapskonferens med ledare från de nordiska länderna”, berättar Sebastian Stakset.

Han säger vidare att han inte hann berätta för sin pastor om visionen förrän pastorn med team berättade för honom att Gud precis hade visat dem samma sak.

Den 10-13 maj bjuds ledare in från Nordens alla länder att delta i King of Kings Conference som arrangeras av Svedjeholmskyrkan, Örnsköldsvik.

Läs mer: Sebastian Stakset: Mina första år som frälst var ett krig
 

Uppmuntra nordiska ledare

Konferensanläggningen i Örnsköldsvik ägs sedan några år tillbaka av Svedjeholmskyrkan som redan haft ett antal konferenser där. Men den nordiska ledarskapskonferensen är ny för i år. Sebastian Staksets vision om platsen visade sig gå hand i hand med Svedjeholmskyrkans.

– Syftet med konferensen är att inspirera och uppmuntra Guds folk. Jag tror att Gud vill uppmuntra sina tjänare, säger Thomas Nordberg, pastor i Svedjeholmskyrkan och en av värdarna för konferensen.

Drygt 300 är anmälda till konferensen, men fler väntas komma. Deltagarna är ledare ifrån hela Norden. Några av de som kommer att tala är Joakim Lundqvist, pastor i Livets ord, Stefan Swärd, pastor och debattör och Sebastian Stakset. Även talare från våra grannländer Norge och Finland kommer till konferensen.

– Jag kommer prata om stenar, eld och regn, säger Sebastian Stakset lite finurligt till Dagen.

Läs också: Sebastian Stakset startar evangelistskola hösten 2018
 

”Jag ser det som en mönstring”

Arrangörerna har upplevt tilltal från Gud om att den helige Ande ska beröra sina tjänare och tjänarinnor under konferensen. En förnyad styrka och passion väntas skölja över deltagarna.

– Vi förväntar oss att Guds härlighet ska beröra hans folk och tjänare, säger Thomas Nordberg.

Målet med konferensen är att deltagarna ska åka tillbaka till den plats som de kommer ifrån med en ny frimodighet att predika evangeliet och att bygga Guds rike.

– Jag ser det inte bara som en konferens, utan det här är allvar för mig. Jag ser det som en mönstring, att Gud ska utrusta folk att gå ut i strid för evangeliet, säger Sebastian Stakset till Dagen.

Vill du fortsätta läsa Dagen gratis? Klicka här!