Dagens människa, avsnitt 105: Lisa Lemke

I Dagens människa avsnitt 105 möter vi matkreatören och programledaren Lisa Lemke. Hon bjöd för en tid sen in människor på till sin krog för att tillsammans försöka bli lite mer vän med döden. Trots att allt ser så vackert ut i hennes program Timjan, Tupp och Tårta är hon noga med att inte försöka verka perfekt. Snarare vill hon visa upp hur saker verkligen är, både på utsidan och insidan. Lisa avslöjar också hur man kan vara en riktigt bra värd för sina gäster, även om man inte lagar supergod mat.

Tack för att du har registrerat dig!

Du kan nu läsa ytterligare 10 gratisartiklar på Dagen.se.

Hon bjöd för en tid sen in människor på till sin krog för att tillsammans försöka bli lite mer vän med döden. Trots att allt ser så vackert ut i TV-kocken Lisa Lemkes program Timjan, Tupp och Tårta är hon noga med att inte försöka verka perfekt. Snarare vill hon visa upp hur saker verkligen är, både på utsidan och insidan. Lisa avslöjar också hur man kan vara en riktigt bra värd för sina gäster, även om man inte lagar supergod mat.

Lyssna på podden:

Lyssna på alla tidigare avsnitt av Dagens människa på Dagen.se

Lyssna på alla avsnitt av Dagens människa via Itunes. 

 

Mer från podden Dagens människa

Alla tidigare artiklar

Hör Lisa Lemke om:

Mötet med kyrkoherden och författaren Olle Carlsson.

Det fina med att vara en sökare.

Hur man blir världens bästa värd.

Sambo och giftermål
Sex har en själslig dimension som inte försvann bara för att kyrkans sexualmoral kastades överbord av 1960-talets rebeller. 
Foto: mari lezhava
Foto: mari lezhava