Georgien

14-20 september 2018, FULLBOKAD!

Tack för att du har registrerat dig!

Du kan nu läsa ytterligare 10 gratisartiklar på Dagen.se.

Dagens Resklubb

 

Följ med oss på en intressant och oförglömlig Dagenresa till vackra Georgien, det kristna landet vid Svarta havet, omgivet av muslimska grannar. Ett spännande land som ännu inte exploaterats av turism. Vi besöker den exotiska huvudstaden Tbilisi, Georgiens världsarv, grotthus i bergen, kyrkor och historiskt viktiga kristna platser. Vi besöker också huset där Stalin växte upp. I en av byarna får vi känna av den georgiska gästfriheten, vi lagar och äter dumplings med byborna. Men njuter också av den omväxlande naturen.

Resan är fullbokad!

PRIS: 15 250​ kr/person, del i dubbelrum. Enkelrumstillägg 1 950 kr. I priset ingår flyg i ekonomiklass till Tbilisi via Istanbul med Turkish Airlines tur och retur. Hotell 5 nätter med del i dubbelrum. Svensktalande guide. Fullständigt program inklusive samtliga entréavgifter. Frukost alla dagar (utom avresedagen) samt fem måltider, exklusive måltidsdryck. Flygskatter och säkerhetsavgifter. Informationsblad.

ANMÄLAN: Anmäl dig på www.lotustravel.se , sista bokningsdag 5 augusti 2018.
I samband med bokning fakturerar vi en anmälningsavgift på 2 500 kr per person, samt eventuellt bokad avbeställningsförsäkring. Bokningen är bekräftad i och med att anmälningsavgiften erlagts. Slutbetalning ska vara Lotus Travel tillhanda senast en månad innan avresa.

HOTELL: Citrus Hotell i Tbilisi, hotellet ligger i hjärtat av staden med rum som alla har utsikt över staden. Gudauri Inn i Gudauri, hotellet ligger i hjärtat av Gudauribergen.

PROGRAM: Efter ankomsten till Tbilisi börjar vårt äventyr med en stadsvandring i den gamla staden som är omgiven av tre berg. Vi tar den moderna linbanan upp till Narikalafortet där en fantastisk panoramautsikt väntar. Nästa dag besöker vi staden Mtskheta, Georgiens religiösa centrum och de två viktigaste kyrkorna som är världsarv. Vi fortsätter dagen med ett besök i den antika grottstaden Uplistsikhe som är uthugget i berget och staden Gori och det hus där diktatorn Josef Stalin växte upp. Dagen därefter gör vi en utflykt till David Gereja där Georgoens äldsta och viktigaste religiösa byggnader finns och förundras över landskapet på vår väg. Först går vår resa genom frodiga grässlätter som byts ut till ökenlandskap och milsvid utsikt över Azerbajdzjan. Den här dagen färdas vi norrut och byter för första gången hotell. Vi gör ett hembesök och lär oss göra dumplings och känner av den stora gästfriheten i landet. I jeepar tar vi oss sedan vidare upp i Kaukusbergen och byn Stepantsminda. Sista dagen upptäcker du Tbiisi på egen hand. Det finns goda utsikter för shopping, besök på SPA-anläggningar eller bara sitta på ett kafé och inandas den exotiska atmosfären.
Se hela programmet här.

RESEFÖRSÄKRING & AVBESTÄLLNINGSSKYDD: Avbeställningsskydd ERV 6% per person (bokas och betalas tillsammans med anmälningsavgiften på 2 500 kr per person och gäller vid sjukdom mot uppvisande av läkarintyg). ERV Semesterförsäkring 370 kr per person (komplettering till hemförsäkringen för 7 dagar).
Vid en avbeställning debiteras följande kostnader/person: Tidigare än 60 dagar före avresa 10% av resans pris. 60-15 dagar före avresa 25% av resans pris. 14 dagar till 72 timmar före avresa 50% av resans pris. Senare än 72 timmar före avresa 100% av resans pris. För att skydda sig mot ovanstående kan man teckna ett avbeställningsskydd (se pris ovan) som gäller vid sjukdom och läkarintyg. Då återbetalaws hela det inbetalda beloppet, minus kostnaden för avbeställningsskyddet. För fullständiga resevillkor hänvisar vi till vår hemsida eller katalog.

ÖVRIGT: Priset är baserat på minimum 25 betalande resenärer. Inträffar kostnadsökning för Lotus Travel, får Lotus Travel höja priset för resan med ett belopp som motsvarar kostnadsökningen om dessa beror på ändringar i transportkostnader, skatter, tullar, växelkurser eller avgifter avseende tjänster som ingår i resan. Resans pris ska på motsvarande sätt sänkas om Lotus Travels kostnader minskar. Prisförändringar ska meddelas resenären senast 20 dagar före avresa.

 

INFORMATION OCH BOKNING:
Lotus Travel, 08-545 188 40
www.lotustravel.se


Dagen resklubb logga