Nashville och Memphis

11-21 oktober 2019

Tack för att du har registrerat dig!

Du kan nu läsa ytterligare 10 gratisartiklar på Dagen.se.

Välkommen med på en resa till USA:s musikhuvudstäder och den kristna musikbranschens utveckling i USA tillsammans med Dagens musikredaktör Urban Thoms! 

Boka i augusti för att säkra din plats!

Har du också drömt om att utforska musikens rötter i den amerikanska mylla där countryn, soulen och
gospeln med flera musikstilar vuxit fram? Oktober 2019 gör Dagen en unik resa då vi i tio dagar besöker Nashville och Memphis där vi tillsammans tar pulsen på några av de platser och sammanhang där dagens musik en gång formats. Tillsammans besöker vi mytomspunna platser som Rymans, Country Music Hall of Fame, Johnny Cash Museum, soulmuseet Stax, Graceland och museet för mänskliga rättigheter där Martin Luther King och medborgarrättsrörelsen står i fokus. En NHL-match med svensklaget Nashville Predators hinns också med. Vi planerar också ett möte med några kristna artister där vi får samtala med dem och höra dem berätta om utvecklingen i den kristna musikbranschen i USA och var den befinner sig idag. De två söndagarna firar vi gudstjänst, bland annat i soulpastorn Al Greens församling i Memphis. Läs mer om programmet här >

PRIS: 33 500 kr per person, enkelrumstillägg 8 750 kr.
Vi har att begränsat antal platser, först till kvarn gäller!

ANMÄLAN: För mer information och våra resevillkor se vår hemsida www.contourair.se. Anmälan på hemsidan eller 019-33 30 00. Contour Air har arrangerat resor till USA i mer än 40 år. Vi har ställt Resegaranti till Kammarkollegiet.

 

INFORMATION OCH BOKNING:
Contour Air, 019-33 30 00.  www.contourair.se


Dagens resklubb