Pilgrimsresa Santiago de Compostela

FULLBOKAD! 23-30 augusti 2019

Tack för att du har registrerat dig!

Du kan nu läsa ytterligare 10 gratisartiklar på Dagen.se.

Pilgrimsvandra med Dagens opinionsredaktör Joakim Hagerius

Åtta dagar på vägen till Santiago de Compostela. För samtal både med Gud, dina medvandrare och dig själv. Dagens opinionsredaktör Joakim Hagerius, även pastor sedan 20 år, är med på vandringen som både samtalsledare och medvandrare.

Den mest populära vandringsleden för pilgrimer är vägen till Santiago de Compostela, eller Camino de Santiago de Compostela. Caminon är urspunglingen ett nätverk av antika pilgrimsvägar som sträcker sig över hela Europa och som strålar samman i Santiago de Compostela. Den mest populära vägen är Camino Frances som sträcker sig från St. Jean Pied de Port till Santiago de Compostela. Pilgrimer har vandrat här i det fascinerande och magiska landskapet i över tusen år. 

Vår 11 mil långa pilgrimsvandring börjar i Sarria och avslutas i Santiago de Compostela. Välj om du vill göra dagens vandring med gruppen och ledaren eller om du vill vandra vissa bitar i ensamhet. Du behöver inte bära din packning själv utan den transporteras till nästa hotell och du bär endast en dagryggsäck med det du behöver under dagen. På kvällen blir det gemensam middag.

PRIS: 11 800 kr/person, enkelrumstillägg 1 990 kr. I priset ingår: flyg Stockholm-Santiago t/r, transfers flygplats till hotell och åter, transport av bagage mellan hotellen, boende del i dubbelrum, halvpension (frukost och middag), pilgrimspass, resemoms.

ANMÄLAN: Anmäl dig till www.exodusresor.se, sista anmälningsdag är 5 juli 2019.

PROGRAM: Vi börjar vår 11 mil och 5 dagar långa vandring i Sarria och går mot Santiago de Compostela via Portomarin, Palas de Rey, Arzúa och Lavacolla. Resan avslutas med en fri dag i Santiago de Compostela innan hemresa följande dag. Se hela programmet här.

 

INFORMATION OCH BOKNING:
Exodus Resor, 046-14 05 90
info@exodusresor.se
www.exodusresor.se

 

 


Ledare
Premium
"Det handlar om slöja i dag, men vem vet vad som ska förbjudas i morgon? Det är som sagt lättare att starta en lavin än att stoppa den", skriver Joel Hallford aproppå M-förslaget om att utreda slöjförbud i skolan.
Foto: TT
Foto: TT