Säg din mening på Dagen.se

Blir du glad, upprörd eller debattsugen av att läsa Dagen? Det är bra. Nu öppnar vi kommentarerna på Dagen.se igen.

Tack för att du har registrerat dig!

Du kan nu läsa ytterligare 10 gratisartiklar på Dagen.se.

Nyheter

En del har saknat det mycket. Andra har inte ens märkt det. Men nu öppnar vi igen för ett hälsosamt åsiktsutbyte på D­agen.se. Vi passar också på att byta kommentarsverktyg. Det betyder att alla med ett konto på Facebook också kan tycka till på Dagen.se.

Sprid och gilla våra artiklar

Vi hoppas att detta gör att fler säger sin åsikt, sprider och gillar våra artiklar. Facebook är ett verktyg som nästan 70 procent av Sveriges befolkning har tillgång till och använder flitigt. Det är enkelt och smidigt och du behöver inte registrera dig på Dagen.se för att få kommentera. Du behöver bara vara inloggad som dig själv på Facebook.

Samtidigt som vi hoppas på fler läsare och tyckare så hoppas vi också att diskussionen förs med respekt för den andre och dennes åsikter. Vi ser fram emot en god ton där vi diskuterar sakfrågor, inte hatar eller kommer med personliga påhopp. På Dagen.se kan du läsa mer om våra kommentarsregler.

Tyck till på Dagen.se

Vi börjar med att öppna för kommentarer på ledarartiklar, debattartiklar och någon nyhetsartikel per dag. Välkommen du också att tycka till.

 

Kommentera artikeln

Du som kommenterar på Dagen.se måste ha ett Facebook-konto och följa våra regler.