DagenGalan

Årets Satsning 2024

Vilken satsning vill du lyfta?

“Årets satsning” vill lyfta lokala församlingar och nätverks engagemang för sina städer eller samhällen. Utmärkelsen går till den satsning, genomförd av en eller flera församlingar samt nätverk i en stad, som genomförts under det senaste året och särskilt riktat sig till det omgivande samhället och dess individer. Det kan handla om evangelisation, socialt arbete, projekt av olika slag eller nya arbetssätt – så länge det på ett konkret sätt i den lokala miljön varit ett uttryck för Jesu kärlek och uppdraget att nå världen.

Vem tycker du bör tilldelas “Årets satsning 2024″? Nu har du chansen att lyfta något som andra kan inspireras av och ge det extra uppmärksamhet.Jury

En jurygrupp inom Dagens redaktion väljer ut tre av de nominerade kandidaterna, som presenteras i Dagen i början av oktober. Juryn utser därefter en vinnare som presenteras på DagenGalan 19 oktober i Lugnetkyrkan, Falun.