01 december 2021

En tidning på kristen grundLivsstil

Vem var Jesu moder?

Marias svar till ängeln Gabriel när hon fick veta att hon bar Guds son har kallats för historiens mänskliga nyckelreplik.Vem var hon egentligen, tonåringen som skulle föda Jesus, lägga honom i en krubba i ett stall i Betlehem, och följa honom hela vägen till korset?

I födelsekyrkan. En kvinna rör vid en ikon i Födelsekyrkan i Betlehem, den plats där det sags att stallet med krubban stod. Ikonen förestaller Maria och Jesusbarnet. Tusentals pilgrimer besöker Betlehem varje jul för att fira att en frälsare blev född precis där.
Den här artikeln är bara tillgänglig för prenumeranter.
Här kan du se våra prenumerationserbjudanden.

Om du ser det här meddelandet trots att du har en prenumeration och är inloggad kan det bero på att du har en adblocker aktiverad. Testa att avaktivera den och ladda om sidan.
Fler artiklar