05 maj 2021

En tidning på kristen grundNyheter

Tv-doktorn varnar: Vin är en medicin med biverkningar

Grönsaker, fullkorn, fisk och bönor. Plus ett halvt glas vin om dagen. Det är receptet om man vill minska risken för hjärtinfarkt, meddelar svenska medier. – Det låter kanske inte så tokigt med lite vin som medicin. Men det är en medicin med biverkningar, säger tv-doktorn Gunilla Hasselgren.

Endast för prenumeranter

Anna Bieniaszewski Sandberg

Anna Bieniaszewski Sandberg jobbade fram till våren 2020 som reporter på Dagen med katolska kyrkan och sociala frågor som huvudsakliga bevakningsområden. Hon började på Dagen 2005 och har bland annat skrivit den uppmärksammade artikelserien ”Dokument: Karisma, om en känd pingstförsamlings uppgång och fall”. I grunden är hon utbildad jurist.

Fler artiklar