28 november 2021

En tidning på kristen grundNyheter

De förbereder satsningen inför Jesusmanifestationen

Jesusmanifestationen ska föregås av satsningar i Stockholms innerstad. Planeringen är igång. - Jag har ringt bortåt trettio organisationer och kyrkor och utifrån de kontakterna har vi blivit en grupp på sju personer som planerar, säger Louise Gustafsson, medlem i New Life och UMU-evangelist.

Gruppen som ska ha ansvar för för-evangelisation för Jesusmanifestationen möttes i New Life för att planera den 12 april 2010. Gruppen består av, fr vänster: Victor Holm, Elims plantering i Skärholmen, volontär från Teen Challenge, Tjebbo Van der Eijkof, Louise Gustafsson, UMU-are i Stockholm sedan 2002, Clas Jönsson, Betlehemskyrkans pannkaksgeneral, studerar till socionom, och Magdalena Omnell, ungdomsledare i S:ta Clara. Två delegater var inte med under kvällen.
 | Foto: Kerstin Doyle
Den här artikeln är bara tillgänglig för prenumeranter.
Här kan du se våra prenumerationserbjudanden.

Om du ser det här meddelandet trots att du har en prenumeration och är inloggad kan det bero på att du har en adblocker aktiverad. Testa att avaktivera den och ladda om sidan.
Kerstin Doyle

Kerstin Doyle

Kerstin Doyle är tidigare fast medarbetare på Dagen. Hon arbetade under många år som familjeredaktör, reporter och redaktör för tidningen Trons Värld.

Fler artiklar