24 september 2021

En tidning på kristen grundNyheter

Tommy Dahlman ny chefredaktör för Inblick

Pastorn och författaren tillträder tjänsten i april.

###

-När Inblick kontaktade mig kände jag ganska snabbt att det här är någonting som jag vill hoppa in i, som ett led i utvecklingen, säger han till Världen idag.

-Utifrån mina egenskaper och erfarenheter kan jag kanske profilera tidningen på ett nytt sätt. Men hur är för tidigt att säga i dag.

Tommy Dahlman tar över ansvaret för Inblick den 9 april då tidningens nuvarande chefredaktör Tomas Ander går vidare inom koncernen DBC media och blir redaktör för Kanal 10:s dagliga nyhetssändningar. Enligt Världen idag ska Tomas Ander också ägna mer tid åt att tillsammans med sin fru hjälpa ensamkommande flyktingbarn.

Johannes Ottestig

Johannes Ottestig

Johannes Ottestig är reporter på Dagen.

Kommentera på Dagen.se
Fler artiklar från Nyheter

Fler liknande artiklar


Dagens bibelord

Läs alla platsannonser på Dagen Jobb

Dagens poddar