Nyheter

Tältkampanj avslutades i Piteå

Tältmöteskampanjen “Det finns hopp” avslutades i Piteå i söndags.

1 av 6

Kampanjen började i Sävsjö i början av juli och fortsatte på Tjörn i början av augusti. I helgen var det final i Piteå. På varje ort har kyrkor samarbetat över samfundsgränserna och kristna har jobbat ideellt. Evangelisterna Sebastian Stakset, Hans Weichbrodt och Carl-Gustav Severin har turats om att tala i gudstjänsterna. Målgruppen för kampanjen har varit människor som inte tror på Jesus. Vid sidan om detta har det bland annat hållits barnmöten och seminarier om psykisk ohälsa. En ny kampanj planeras till nästa år. Då får Göteborg, Stockholm och Östersund besök.

Läs även | Sebastian Staksets ”Det finns hopp” avslutar Sverigeresan i Piteå

Kommentera på Dagen.se
Fler artiklar för dig