Nyheter

LIN D: Starkaste sommarminnena från resor med familjen

Syskonen som utgör musikgruppen LIN D spelade bland annat på Gullbrannafestivalen i år och delar här med sig av sina bästa sommarminnen. Trion består av Emmy, Ella och Dennis Lindéh.

– Ett starkt sommarminne är från när jag var 13 år och vi åkte till USA med familjen och reste runt och fick uppleva massor. På den resan hittade jag också kristen hiphop för första gången och blev hooked, det var ett starkt minne, säger Dennis.

– Ett kärt återkommande sommarminne är somrarna på Norges sydkust där vi nästan varje år har spenderat tid med släkt och vänner. Jag minns speciellt när vi har fiskat krabbor vid den bräckliga gamla bryggan på det bästa badstället i området. En aktivitet som i all sin enkelhet har förgyllt min barndom, säger Emmy.

– Ett sommarminne! När vi bestämde oss att spontant åka ner till Kroatien, satte oss i bilen på kvällen, åkte till Malmö, sov där en natt, sen åkte vi hela dagen genom Europa ner till Pula! Älskar hur spontant och spännande det var, säger Ella.


Kommentera på Dagen.se
Fler artiklar för dig