Nyheter

Pingst annonserar för julevangeliet i Aftonbladet

Flera vittnesbörd och tips om kyrkbesök då pingst gör reklam i kvällstidning

I en reklamkampanj lanserad i Aftonbladet vill pingströrelsen sprida såväl julevangeliet som personliga vittnesbörd. De tipsar också hur man enklast tar sig till en kyrka under julhögtiden.

På ena sidan går det att läsa Jan Guillous krönika om tillståndet i svensk politik. På andra sidan den välkända bibelberättelsen om hur Jesus föds i ett stall i Betlehem, hämtat från Lukasevangeliet.

Den som köper Aftonbladet den 18 december får också möjligheten att ta till sig pingströrelsens reklamkampanj inför den stundande julhelgen.

I annonsen uppmanas läsarna att klippa ut själva texten till julevangeliet för att kunna läsa den på julafton. Men här finns också länkar till vidareläsning då pingströrelsen tagit fram en specialdesignad julsida. Den som klickar sig vidare från Aftonbladets annons kan alltså få ta del av en rad vittnesbörd och en önskan om Guds välsignelse och en välsignad jul.

På pingströrelsens hemsida finns också en guide till hur man hittar till någon av rörelsens kyrkor under den kommande julhelgen.

Kommentera på Dagen.se
Fler artiklar för dig