Nyheter

Humorsvepet #8: Kannibaler och goda kristna

Hur vet man vem som är singel i kyrkan? Och hur blir man en god kristen bland kannibaler? Humorsvepet har också tipset på sämsta tänkbara recension av kyrkokören.

Vill du veta hur man blir en god kristen? Humorsvepet rekommenderar så klart den traditionella vägen, läs Bibeln, be och älska din nästa som dig själv.

Men sedan finns det en baksida också med att vara alltför god. För du har väl hört om missionären som blev uppäten av kannibaler?

Humorsvepet 8

Nåja, enligt färska uppgifter från missionsfältet så är kannibaler inget större problem. Dessutom är det så att goda gärningar faktiskt smakar bra. För alla inblandade.

Nu över till senaste nytt från församlingsbladen. Arne i Timrå har nämligen hittat både det ena och det andra då han under vinjetten ”Hjälp finns att få” samlat en rad godbitar. Förutom damerna som lagt av sig kläderna och kan beskådas i källaren tycker Humorsvepet att kyrkans temakväll om vad helvetet är låter lockande. ”Kom tidigt så kan ni lyssna till körens övning”, lyder den något ovanligt sågningen av kyrkans kör.

Humorsvepet 8

Vi avslutar Humorsvepet med något helt annat. För det finns en hel genre på temat män som bär stolar i kyrkan för att imponera på kvinnor. Googla och du skall finna. Vi har nu lyckats lokalisera en av de mest imponerande stolsbärarna av dem alla. Vi önskar honom all lycka med kärleken.

Humorsvepet

Det var allt för humorsvepet den här gången. Glöm nu inte bort att vara en god kristen, hela vägen in i döden om det så behövs. Och alla singelmän, tänk på att vägen till en kvinnas hjärta går via stolarna.


Fler artiklar för dig