Nyheter

Sebastian Staksets ”Det finns hopp”-kampanj fortsätter

Nya datum och en ny plats har nu presenterats för denna evangelisationskampanj

I augusti kommer kampanjen “Det finns hopp” till orten Åsa strax utanför Kungsbacka. ”Jag längtar”, skriver Sebastian Stakset när han berättar om de stundande tältmötena via Facebook.

Under påsken hade omkring 2 000 personer sökt sig till Lidköping för att vara med på kampanjen “Det finns hopp”. Det är en satsning från organisationen Heart of evangelism, där Sebastian Stakset är det mest kända ansiktet utåt. Flera personer ska ha tagit emot Jesus enligt mötesarrangörerna, och man ska också ha nått ut till människor som vanligtvis inte går till en kyrka. Kampanjen stöttades även upp av de lokala kyrkorna i trakten.

Nu står det klart att evangelisationskampanjen fortsätter.

“Äntligen är vi tillbaka med tältmöten”, skriver Sebastian Stakset på sin Facebooksida, där han avslöjar att nästa stopp på vägen blir den lilla orten Åsa strax utanför Kungsbacka.

“Jag längtar!!! Vi ses där!”, lyder hans inbjudan.

Ett nytt liv

Det är i slutet av augusti som tältmöteskampanjen kommer att hållas, där flera talare finns annonserade. Sebastian Stakset är en av dem, en evangelist med en fascinerande bakgrund som kriminell och gansterrappare. Många har blivit tagna av hans livsberättelse och hur mötet med Jesus förvandlade honom.

“Jag vill av hela mitt hjärta uppmuntra dig och utmana dig att komma till “Det Finns Hopp”. I värsta fall kastar du bort en kväll. Men i bästa fall så finner du ett helt nytt liv!”, skriver Heart of evangelism på sin hemsida inför sensommarens kampanj.

---

Fakta: Möteskampanjerna

  • Kampanjen Det finns hopp har haft möten i Eskilstuna och Lidköping.
  • Nu står det klart att möten även kommer att hållas i Åsa, strax utanför Kungsbacka, i augusti.

---

Fler artiklar för dig

Mer i samma ämne

Dagens bibelord

Läs alla platsannonser på Dagen Jobb

Dagens poddar