Nyheter

Andreas Ardenfors: Där gick jag från hånad till vinnare

Andreas Ardenfors blev hånad för sina usla volleybollservar. I artikelserien Mitt sommarminne berättar han om när det äntligen vände.
– Det var helt fantastiskt, säger han.

Anders Ardenfors är pingstpastor i Södertälje. Om somrarna åker han och hans familj ofta på vad han kallar ”semester bredvid varandra” tillsammans med några andra familjer. En av dessa somrar bar det av med husvagn till Öland, närmare bestämt till Bödagårdens camping.

En ljummen sommarkväll, efter grillningen, var det dags för den årliga volleybollturneringen.

– Min familj och mina vänner hade hånat mig i flera års tid för min serve, säger Andreas Ardenfors.

Andreas Ardenfors hade tagit dit en volleybolltränare som godkände hans serve. Sen fick han till en bra träff och hans lag vann.

– Det var helt fantastiskt, jag kände verkligen segerns sötma, säger han.

I sommar blir det däremot ingen husvagnssemester. Han och familjen ska i stället stanna kvar i Stockholm och semestra bland huvudstadens många skärgårdsöar. En idé han fick efter att han fått en guidad tur och en brunch i present.

Fler artiklar för dig