Nyheter

Michael Jeff Johnson: Coldplay var bäst i sommar

Artisten Michael Jeff Johnson har fullt upp med sin sommarturné, och är på väg till Böda på Öland när Dagen når honom. När han ska välja sitt bästa sommarminne kommer Coldplays konsert på Ullevi högst.

En något annorlunda sommar har det varit för Michael Jeff Johnson, som är van att ha ett ännu mer späckat schema än i år, då det har funnits tid för att gå på det brittiska popbandet Coldplays turné i Göteborg.

– Jag går inte på jättemycket konserter annars, men det här var en väldig boost-upplevelse. Det var höjdpunkten, absolut, säger han.

Det som främst fastnade hos honom var sångaren Chris Martins genuina kärlek till både musiken och publiken.

– Det är äkta musikglädje, och känns inte förställt eller tillgjort. Han har en sådan glädje när han möter sin publik, och det är enkelt och tillgängligt. Egentligen är ju låtarna väldigt enkla.

– Att gå på konsert med Coldplay blir en andlig upplevelse för många, inklusive mig. Det slår an någon ton, och i kombination med låga trösklar och Chris Martins personlighet rycks man med. Han är en inspiration på många sätt.

Fler artiklar för dig

Mer i samma ämne

Dagens bibelord

Läs alla platsannonser på Dagen Jobb

Dagens poddar