Nyheter

Tomas Lindéh: Häftig upplevelse när 20 000 såg LIN D spela

När managern Tomas Lindéh ska lista sina bästa sommarminnen sticker en festival i Polen ut.

Kanske skulle de senaste årens turnéliv med familjen Lindéh egentligen behöva skrivas ner i bokform. Men än så länge är det full fart, och i augusti väntar spelningar i Tjeckien, Polen och sedan är de tillbaka till Sverige.

När Tomas Lindéh, manager och även pappa till syskontrion i musikgruppen LIN D, tänker över sina minnen från de senaste åren är det just Polen som dyker upp i tankarna.

– Det här var 2021, mitt under pandemin, och LIN D spelade på en festival i Polen, en stor livesändning som gick på nationell tv. Vi var en del av en större festival. 20 000 fanns i publiken. Det var en häftig produktion och upplevelse, säger han.

Ett annat sommarminne handlar om midsommaren förra året.

– Några av våra bästa vänner kommer från Ukraina, och samma dag som Ryssland invaderade landet fick de en bebis. De hade möjlighet att komma upp till Sverige för att fira midsommar. De fick träffa Michael W Smith på Torpkonferensen och han bad för familjen och för bebisen. Det mötet blev väldigt starkt.

Fler artiklar för dig