01 mars 2021

En tidning på kristen grundDebatt

Jag längtar efter Jesu återkomst

Jag har som Margareta Benson också vuxit upp i pingströrelsen men har inte samma upplevelser som hon (debattartikel Dagen 27/11). Jag var inte så gammal när jag beslutade mig för att följa Jesus i dopets grav och jag var också ung när jag fick uppleva dopet i den helige Ande. Det var naturligt att tala om andliga frågor och jag fick i min familj och i församlingen bibelundervisning. En av frågorna handlade om Jesu återkomst och uppryckandet.

I efterhand har jag förstått att en del har upplevt förkunnelsen om uppryckandet som obehaglig. För mig har det inte varit så utan jag har snarare tyckt att uppryckandet är något som jag längtar mer och efter. Tänk att Jesus ska komma igen och hämta alla oss som älskar Honom!

Jag har tyckt att uppryckandet är något som jag längtar mer och efter.

Anna Milston

Fler artiklar från Debatt